• Saray Haber
  • Saray
  • Başkan İşbilir: “Problemlerin bir bir çözüleceğine inancımız tamdır”

Başkan İşbilir: “Problemlerin bir bir çözüleceğine inancımız tamdır”

ABONE OL
Ağustos 21, 2021 11:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatoş İşbilir, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Cumartesi günü Kapaklı’da düzenledikleri kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

“Memleket Partisi olarak iktidar olduğumuzda sorunların çözüleceğine inancımız tamdır” diyen Başkan İşbilir’in kahvaltı programında ki basın açıklaması şu şekilde;
Değerli Basın Mensupları, öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için sizlere. teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Malumunuz olduğu üzere Memleket Partisi, hem yerel hem de genel siyasetin çarpık işleyişinden dolayı bir ihtiyaç olarak kurulmuştur. Ülkede yaşanan olumsuzluklara genel merkezimiz çözüm odaklı eleştirilerle yaklaşmaktadır. Tabi ki sadece genel siyasete dair sıkıntılarla yüz yüze değiliz. Bir de yerelde yaşanan sorunlar var. Hele hele genç bir ilçe olan Kapaklı’da bu sorunlar devasa boyutlardadır.

Bizlerin gördüğü, vatandaşlarımızınsa dilinden düşürmediği Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yatırımları maalesef ki beklenilen düzeyde ilçemize kazandırılamamıştır. İkinci hizmet dönemi içerisinde olmasına rağmen büyükşehir belediyesi Kapaklı’ya kayda değer bir hizmet sunamamıştır. Altyapı sorunlarıyla cebelleşen insanımız yarınların bugünden daha iyi olacağına inanmamakta, vaat edilen hizmetleri suya atılan ıslak imza olarak değerlendirmektedir.

Tabi ki Kapaklı’nın sorunu sadece altyapı değil. İnsanımızın yüzünü yıkarken dahi tereddüt ettiği şebeke suyu vahametin en üst perdesidir. Pek çok insanın ekonomik nedenlerle kullanmak zorunda kaldığı şebeke suyunun başlı başına hastalık kaynağı olduğunu düşünüyorum. Her ne kadarda analiz raporlarının uygunluğundan bahsedilse de bu hiçte inandırıcı değil. Sizde taktir edersiniz ki renkli akan bir su değil içmek için temizlikte dahi kullanılamaz. Ancak bütün bunlara rağmen her şeyin yolunda gittiği algısının oluşturulması ve sorunların çözümü hususunda adım atılmaması oldukça düşündürücüdür.

Değerli basın mensupları, güzelim Kapaklı ilçemiz kısır siyasi çekişmelerin kurban edildi. Bir türlü getirilemeyen devlet yatırımları ve büyükşehir belediyesinin cek-caklı vaatleriyle zaman boşa tüketiliyor. Oysaki nüfus oranı baz alınarak yatırım programı hazırlanmış olsaydı insanımız kafasını dinlendirebileceği modern parklara, yürüyüş yollarına ve her türlü hizmeti alabilecek kurumlara kavuşmuş olacaktı. Bu ve benzeri sorunlar çözülemediği için daha önceden de belirttiğim gibi Kapaklı henüz köy görünümlü ilçe olmaktan kurtulamamıştır.

Oysaki Başkan Çetin seçim sürecinde Kapaklı’yi yeni bir çehreye kavuşturacağını söylenmişti. Hatta 45 projesi olduğunu açıklamıştı. Projeleri arasında üniversite, modern seracılık, fuar merkezi, çevre yolu, Yıldızkent Kavşağı, Kent Meydan Projesi, engelsiz yaşam merkezi, mahalle hizmet merkezleri ve kent müzesinin bulunduğunu kendisine hatırlatırım.

Değerli basın mensupları, Memleket Partisi olarak bizler hiçbir şekilde ve asla umudumuzu yitirmedik. Her şeyin çok daha güzel olacağı zamanları hep birlikte göreceğiz. Gerek ülke genelinde yaşanan sıkıntı ve sorunların gerekse yerelde katmerleşen problemlerin bir bir çözüleceğine inancımız tamdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Vatanını en çok seven en çok çalışandır” esasıyla çalışmalarımıza devam edip mutlu yarınlara birlikte yürüyeceğiz.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.