Başkan Özen, elektrikçi esnafın sorunlarına el attı

ABONE OL
Mayıs 28, 2020 10:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Esnaf Odası Başkanı Ali Özen ve elektrikçi esnaflar yaşadıkları sıkıntıların giderilmesi için TREDAŞ’a ziyaret gerçekleştirdi.

Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı elektrikçi esnafının verdikleri hizmetlerde yaşadıkları sıkıntıların giderilmesi ve fikir alışverişi yapılması için Esnaf Odası Başkanı Ali Özen devreye girerek, Oda üyesi elektrikçi esnaflarla birlikte TREDAŞ’a ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyaretin sorunların çözümünde olumlu geçtiğini belirten Başkan Özen, “Saray’da elektrikçi esnafı olarak hizmet veren üyelerimizle verdikleri hizmetlerde eksik olan Enerji müsaade belgesi, Enerji müsaade yaparken çekilen sıkıntılar, zirai sulama ile ilgili abone işlemleri, değişikliklerle ilgili ve buna benzer sorunları esnaf arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettiğimiz TREDAŞ müdürümüz Mahmut Çiçekdal ve şube müdürümüz Haluk Ceylan’ı ziyaret ederek eksikliklerin giderilmesi için fikir birliğine vardık. Bizlere bu eksikliklerin giderilmesi konusunda yarımcı olan ve bizleri ağırlayıp, ilgi ve alaka gösteren şeflerimize ve müdürlerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.