Başkan Yüksel, “CHP zihniyetini söküp atacağız”

Başkan Yüksel, “CHP zihniyetini söküp atacağız”

ABONE OL
Temmuz 4, 2018 13:36
Başkan Yüksel, “CHP zihniyetini söküp atacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

24 Haziran milletvekili seçimlerinde seçilerek 27. dönemde Tekirdağ’ı temsil etme görevini alan AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Mustafa Şentop, Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, 27. Dönem Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Abdullah Öğe, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve yönetimi ile birlikte teşekkür ziyaretleri kapsamında Saray’a geldiler.

Ziyaret kapsamında Saray’a gelen vekilleri burada AK Parti Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Başkan Özgül konuşmasında “İlçemizde bugün 3 önemli milletvekilimizi ağırlıyoruz. Malumunuz 35 günlük bir süre içerisinde ülkemizde yeni sistem Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi oylandı. Bundan sonra 2023, 2053, 2071 hedefine hızla ilerleyen mevcut hükümetin bireyi olmaktan şahsım adına ve sizlerle birlikte çalışmaktan da partim adına teşekkür ediyorum. 35 günde her zaman burada bizlerle birlikte oldunuz , vekillerimizi yalnız bırakmadınız. Sizlere ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Özgül’ün ardından konuşan Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, “Ülkemizin bizden sonra ki nesillerin geleceğini ilgilendiren, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğini ilgilendiren 24 Haziran seçimi ve ondan öncede bir 16 Nisan referandum seçimi ile karşı karşıya kaldık. Milletimiz doğru kararı vererek Cumhurbaşkanımız Ülkemizin lideri olan, Türkiye Cumhuriyetinin gün itibari ile devlet başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ı çok büyük bir destekle seçti. Ben tüm Tekirdağ’da olduğu gibi Saray’da da desteğini esirgemeyen hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Açık ve net belirtmemiz gereken bir konu var. Maalesef sahaya indiğimizde yine CHP’nin siyasi oyunlarıyla karşı karşıya kaldığımız bir dönem geçirdik. HDP ile birlikte yapılan bir ittifak neticesinde Tekirdağ genelinde onların genel merkezinin talimatıyla bir evden dört oy çıkıyorsa bir tanesinin muhakkak HDP’ye verin denildiğiyle karşı karşıya mücadele ettik. Milletimizin bekasıyla oynayıp sırtını terör örgütlerine yaslayan bir siyasi görüşü destekleyen CHP ile karşı karşıya kaldık. Allah nasip ederse Tekirdağ il geneline baktığınızda CHP’de oy düşüşü olduğunu gördük. Önümüzde ki 31 Mart 2019 yerel seçiminde 24 Haziranda Milletimizin kestiği faturanın tahsilatını da 31 Mart günü yapmış olacağız. İnşallah Saray’da ilçenin ismi gibi Saray yapabileceğimiz belediye başkan adayımız ile seçime gireceğiz. 31 Mart’ta tüm Tekirdağ’da olduğu gibi Saray’da da CHP zihniyetini söküp atacağız” dedi.
Milletvekilleri Mustafa Şentop, Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül’de gerçekleştirdikleri konuşmada 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Saray’lılara verdikleri destek için teşekkür ettiler.

Basın mensuplarının Saray’da kaymakam olmadığının sorması üzerine Milletvekili Mustafa Yel, Temmuz Ağustos aylarında kaymakamlar kararnamesi çıkacağını ve Saray’a da kaymakam geleceğini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.