Büyükşehir Belediyesi Açılış Töreni Öncesi Tüm Önlemler Alıyor

Büyükşehir Belediyesi Açılış Töreni Öncesi Tüm Önlemler Alıyor

ABONE OL
Haziran 18, 2020 15:21
Büyükşehir Belediyesi Açılış Töreni Öncesi Tüm Önlemler Alıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında ara verdiği toplu açılış ve törenle Süleymanpaşa ilçesinde yapımı tamamlanan Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nin açılış törenini ile başlıyor. Tören sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyarak gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 19 Haziran’da gerçekleşecek olan Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Toptancı Halinin açılış töreni öncesinde tören alanı dezenfekte edildi. Ayrıca töreni sırasında vatandaşlar alana ateşleri ölçülerek alınacak ve sandalye diziliminde sosyal mesafe gözetilecek. Tören alanında da vatandaşlara dezenfektan ve maske dağıtımı yapılacak.
Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak koronavirüse karşı tüm birimlerimiz ile mücadele yürütmeye devam ediyoruz. Bu süreçte diğer işlerimizi de tüm tedbirleri alarak yerine getirdik. Yapımını tamamladığımız Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nin açılışı gerçekleştireceğiz. Açılış törenimiz tüm sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak yapılacaktır. Ben Sebze ve Meyve Toptancı Halinin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.