Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor

ABONE OL
Kasım 4, 2020 07:17
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl genelinde yol bakım ve onarım faaliyetlerini titizlikle sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde Malkara-Süleymanpaşa sahil yolu istikametinde, Altınova ile 100. Yıl mahalleleri yol ayrımlarında başlatılan BSK sıcak asfalt serimi tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında söz konusu yol ayrımlarında toplamda 600 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Yol yapım ve onarım faaliyetleri il genelinde belirli bir program doğrultusunda sürdürülecek.

“Yol Yapım Çalışmalarımıza Titizlikle Devam Edeceğiz”
Konu hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “2020 faaliyet programımız çerçevesinde yol yapım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Büyük bir mesafe kat ettiğimiz çalışmalarımız kapsamında Altınova ile 100. Yıl mahalleleri yol ayrımlarında başlattığımız sıcak asfalt serim çalışmalarımızı tamamladık. Yol yapım ve onarım konusundaki çalışmalarımıza bundan sonra da aynı titizlikle devam edeceğiz. Tamamlanan çalışmalarımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.