Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarında Sezonu Açtı

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarında Sezonu Açtı

ABONE OL
Mart 11, 2021 09:51
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarında Sezonu Açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2021 yılı faaliyet programı kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarına hijyen ve maske kurallarına dikkat ederek başladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Çerkezköy Cengiz Topel Bulvarı Kuş Bahçe Mevkii’nde SSB beton yol yapımına başlandı. TESKİ tarafından yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon tesisatı ile birlikte altyapısı tamamen yenilenen, toplam uzunluğu 2400 metre olan Atatürk ve 1 Kasım caddelerinin beton yol yapımına ise önümüzdeki günlerde başlanacak.

Çerkezköy’deki çalışmalar ile birlikte yol yapım sezonunu açtıklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Yol çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Çerkezköy’deki, beton yol çalışmalarımızın ardından 2021 yılı faaliyet programımız çerçevesinde diğer ilçelerimizde de devam edeceğiz” dedi.

Kapaklı ilçesi Erbay Caddesinde, 1400 metre beton yol ve kaldırım çalışmaları da TREDAŞ’ın elektrik, altyapı ve aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.