Büyükşehir, Şehir Hastanesi’nin Yollarını Hızla Tamamlıyor

Büyükşehir, Şehir Hastanesi’nin Yollarını Hızla Tamamlıyor

ABONE OL
Ağustos 27, 2020 12:37
Büyükşehir, Şehir Hastanesi’nin Yollarını Hızla Tamamlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa İlçesi’nde yapımı tamamlanmak üzere olan Şehir Hastanesi’nin Çevre yolu bağlantı yollarının çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından yürütülen, Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin çevre yolu bağlantısını sağlayacak olan alternatif yol yapım çalışmalarında sona gelindi.

Yol çalışmalarını yerinde inceleyen ve yetkililerden çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şehir Hastanesinin hasta kabulüne başlamadan yolların tamamlanacağını belirterek, “Şehrimizin geleceği ve vatandaşlarımızın sağlığı için Tekirdağ Şehir Hastanesinin yollarını gündemimizin birinci sırasını aldık. Bu konuda hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Bağlantı yol çalışmasında bugüne kadar 17 bin metrekare SSB beton yol, 13 bin metrekare BSK Asfalt olmak üzere toplam 30 bin metrekare yol yaptık. Vatandaşlarımızın hastaneye rahat bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla çevre yolu bağlantılarını gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz; şehir hastanemiz hasta kabulüne başlamadan yol yapımını tamamlamak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ için, halkımız için çalışmaya devam ediyor. Şehir hastanesinin yolları şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.