Büyükşehir’den Yeşil Alanlara Sonbahar Bakımı

Büyükşehir’den Yeşil Alanlara Sonbahar Bakımı

ABONE OL
Ekim 5, 2020 14:21
Büyükşehir’den Yeşil Alanlara Sonbahar Bakımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşil alanların ve parkların yılın her döneminde temiz ve bakımlı kalmasını sağlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını 11 ilçede farklı ekiplerle eş zamanlı olarak kesintisiz bir şekilde sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından parklarda, meydanlarda, refüjlerde ve mesire yerlerinde uzayan çimler biçiliyor, yeşil alanlar yaban otlarından arındırılıyor, çöpler toplanıyor, bozulan kaldırımlar tamir ediliyor, şehir mobilyaları onarılıyor ve süs havuzları bakımdan geçiriliyor.

Sonbahar mevsiminin gelişiyle birlikte ağaçlar Büyükşehir ekipleri tarafından budanmaya başlandı. Ayrıca parklar ve yeşil alanlarda ağaç varlığını arttırmak amacıyla fidan dikiliyor. Öte yandan kaldırımlar üzerinde bulunan ağaçların daha sağlıklı bir şekilde gelişebilmelerine imkân sağlamak amacıyla etrafları ızgaralı kaldırım taşlarıyla çevriliyor.

Dezenfeksiyon İşlemleri de aralıksız devam ediyor
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri salgın tedbirleri kapsamında tüm yeşil alanlarda ve sosyal yaşam alanlarında düzenli olarak dezenfeksiyon işlemi uyguluyor. Yürütülen çalışmalar sonucunda parklar, refüjler ve mesire yerleri yılın her döneminde temiz ve bakımlı kalıyor.
Başkan Kadir Albayrak: “Güzel Tekirdağ’ımıza Estetik Bir Görünüm Kazandırıyoruz”
Yeşil alanlarda yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Halkımızın rahat nefes aldığı, sosyalleştiği ve sevdikleriyle birlikte vakit geçirdiği parklarımız ve yeşil alanlarımızda çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza kent yaşamı içerisinde doğal alanlar sunarken güzel Tekirdağ’ımıza estetik bir görünüm kazandırıyoruz. Yeşil alanlarımızın yılın her döneminde güzel, temiz ve bakımlı kalmasını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarımız devam edecek” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.