CANSUYU SU DAĞITTI

CANSUYU SU DAĞITTI

ABONE OL
Haziran 29, 2020 13:14
CANSUYU SU DAĞITTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Dernegi YKS sınavına katılanlar öğrencileri bekleyen velilere Su ve gazete ikram ederek, başarı dileklerini iletti.

Konuyla alakalı gazetemize açıklamalarda bulunan Cansuyu Yardımlaşma Derneği Tekirdağ Gönüllüsü Murat Vakitçi ;
Bildiğiniz üzre bugün evlatlarımız YKS sınavındalar. Yıllardır gösterdikleri çabanın meyvesini alacaklar. Evlatlarımız içerde ter dökerken, anne-babalar ise dışarda ter dökmektedir. Cansuyu Derneği olarak ne yapabiliriz diye arkadaşlarımla istişare ettik. Sıcakta araçlarda ve araç gölgelerinde evlatları için dua ederek bekleyen ailelere şu ikram ettik.6 bin kişiye şu ikramımız oldu. Ayrıca isteyen kardeşlerimize de boş zamanı değerlendirmek için gazete hediye ettik. Aileler çok memnun oldu. Gözlemlerimize göre gölgelik, mobil lavabo, su ve benzeri ihtiyaçlar hasıl olmuştur.Bizler Cansuyu olarak su ihtiyacını karşılamaya çalıştık. Allah nasib ederse birdahaki sefere daha donanımlı ve tertibatlı hazırlıklar yapıcaz. Bağışçılarımızın bize emanetlerini ivedilikle yerlerine gönüllülerimiz marifetiyle ulaştırıyoruz. Öncelikle öğrencilerimize başarılar dilerken, Bağışçılarımıza ve Gönüllülerimize de teşekkür ediyorum. Allah razı olsun dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.