Çarıkçı Semih Erkek Kuaförü törenle açıldı

Çarıkçı Semih Erkek Kuaförü törenle açıldı

ABONE OL
Ekim 22, 2018 14:27
Çarıkçı Semih Erkek Kuaförü törenle açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray esnaflarından Ahmet Köksalan’ın oğlu Semih Köksalan’ın sahibi olduğu Çarıkçı Semih Erkek Kuaförü törenle açıldı.

Saray’ın tanınmış ailelerinden Ahmet Köksalan (Çarıkçı Ahmet)’ın oğlu Semih Köksalan’ın Saray halkının hizmetine sunduğu Çarıkçı Semih Erkek Kuaförü Ayaspaşa Mahallesi Otogar Karşısında Pazartesi günü saat 13.00’da törenle açıldı.

Açılış törenine Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Saray Belediye Meclis Üyesi Ertan İnanç, Ak Parti Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül ve yönetimi, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yaycıoğlu, Saray Esnaf Sanatkarlar Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen, CHP Saray Belediye Başkan A. Adayı Ergun Er, CHP Saray Belediye Başkan A. Adayı Erdoğan Kaplan, Saray Belediyesi Ruhsat Müdürü Selçuk Kamış, Saray Emlakçılar Derneği Başkanı Erdinç Aksoy, Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Gündüz ve çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

Kesilen kurban ve okunan duaların ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Çoban, “Türkiye’de ekonomik krizin yüksek olduğu bu dönemde bu işyerini İlçemize kazandıran bu kardeşimizi yürekten kutluyorum. Allah utandırmasın diyorum ve ruhsat işlemleri tamamlanan bu işyeri Saray’a ve ülkemize hayırlı olsun diyorum ve kendilerini tebrik ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Çoban, konuşmasının ardından Başkan Özgül, Erdoğan Kaplan, Ahmet Köksalan ve Semih Köksalan ile birlikte açılış kurdelasını kesti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.