Dervişoğlu “Başkanım siz Saray’ı feth etmişsiniz”

ABONE OL
Mart 28, 2019 10:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti İzmir Milletvekili, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dursun Müsavat Dervişoğlu Saray’a ziyaret gerçekleştirdi.

“TRAKYA YAPACAĞI İŞİ BİLİR”
Seçim çalışmaları nedeniyle Ali Özen’e destek olmak için Saray’a gelen Dervişoğlu ilk olarak İyi Parti saray İlçe Teşkilatı’nda partililer ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Trakya yapacağı işi bilir” sözlerini aktararak Dervişoğlu, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in selamını getirdim size. Dün akşam konuştuk Trakya’ya selamımı ilet onlar yapacağı işi bilir dedi. Sizler de üzerinize düşen sorumlulukları yerine getireceksiniz size de harcadığınız emeklerden dolayı teşekkür ediyorum.

Türkiye’nin birçok yerinde Cumhuriyet Halk Partisi’yle işbirliği yapıyoruz. Biliyorsunuz yerel seçimlerden önce iki siyasi partinin görevlendirdiği kişiler çeşitli müzakerelerde bulunarak nerelerde iş birliği içerisinde bulunacağımızı nerelerde işbirliği içerisinde rekabet edeceğimizi kararlaştıran heyetteydim. Bu kapsamda Saray’da Millet İttifakının ruhuna zarar vermeden birbirimizle yarıştığımız bir siyasi alan. Öncelikle adayımız sayın Ali Özen beye teşekkür ediyorum. Bir yandan ittifakımızın ruhuna uygun bir şekilde hareket ediyor bir yandan iş birliği anlayışı içinde rekabet nasıl olur onu Saray’dan başlayarak tüm Tekirdağ’a gösterdi ve şimdide seçime bir kaç gün kala bizlere zaferini müjdelemek üzere kendisine teşekkür ediyorum. Belediye meclis üyesi adayları arkadaşlarıma hem şimdiden tebriklerimi hem de gayretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

“SARAY’I FETH ETMİŞSİNİZ”
Teşkilat binasında ki ziyaretin ardından, İyi Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dursun Müsavat Dervişoğlu, İlçe Başkanı Rahim Buluş, İyi PArti Saray Belediye Başkan Adayı Ali Özen ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdiler. Müsavvat Dervişoğlu Ali Özen’in her karşılaştığı kişiye ismiyle hitap etmesi ve bu kişilerinde Ali Özen’e gösterdiği ilgi karşısında çok mutlu olduğunu “Başkanım siz Saray’ı feth etmişsiniz” sözleri ile ifade etti.

“MAHALLELERİMİZ ÖRNEK GÖSTERİLECEK”
Öğleden sonra Küçükyoncalı ve Sefaalan’da ziyaretlerine devam eden Ali Özen ve meclis üyeleri bu köylerde de yoğun ilgi gördü ve her görüştüğü kişilere tekrar projelerini ve bunların yapılabilirliğini, kendisinin batık bir durumda iken başına geçtiği esnaf sanatkarlar kooperatifini nasıl bu günlere getirdiyse aynı özveriyi yıllardır belediyeyi yönetip borç batağına sokan partiden devir alıp Saray’ı ve tüm mahallelerini örnek gösterilecek bir yer yapacağının sözünü verirken sandığa gittiklerinde kullanacakları oyu kendisine ve meclisine kullanmalarını istedi.

“İSMİNİ TABELAYA YAZMAKLA OLMAZ”
Akşam saatlerinde de Kemalpaşa mahallesi kahvelerinde ziyaretlerini sürdüren Ali Özen, burada da vatandaşlar ile karşılıklı soru-cevap seklinde gerçekleştirdiği ziyaretlerinde ismini çeşitli yol tabelalarından bilinen Özgen Erkiş’i eleştirerek sözlerine devam etti. Yaklaşan yerel seçimlerde bu güne kadar sadece ismini sağda solda yazmaktan başka ne kendine ne de bir vatandaşına fayda sağlayamayan ancak Türkiye 32. olmasıyla kendisinin reklamını yapmaya çalışan biri olmaktan daha ileri gidemeyen birine değil de bir çok alanda kendini ispatlamış olan Ali Özen’e ve her birinin birbirinden değerli kişiliğe sahip olan meclisine destek vermelerini istedi.

“İMAR MAĞDURİYETİNİ GİDERECEĞİZ”
Hiç kimsenin üstünde durmaya cesaret edemeye imar projesi hakkında da bazı açıklamalar yapan Ali Özen, bu konu en çok Kemalpaşa’yı ilgilendirdiğini belirterek kendisini dinleyenlere mevcut CHP yönetiminin %60 imarları %40 a, %40 ları %30 a ve 5 katları 4 kata, 4 kat olan yerleri 3 kata düşürdüğünü ancak yaklaşan seçimlerde oy kaybedeceklerinden korktukları için bunu hala kimseye açıklayamadıklarını ancak zaten yıllardır belediyeyi yöneten partinin başarısızlık ve savurganlıkla yöneten Saray Belediyesini halkının oylarıyla alıp tüm vatandaşlarının maduriyetini gidereceğini söyledi.

“ÇAĞIN GEREĞİ NEYSE ONU YAPACAĞIZ”
Özen, “Biz bu imar planlarını tekrar ele alacağız ve bu kayıpların önüne geçeceğiz, hiçbir vatandaşın hakketiği hakkın elinden alınamayacağını hatta bununla da kalmayıp 4 kat olan yeri 5’e, 5 kat olan yerleri de 6’ya çıkartmaya çalışacağız. Eğer bunu da gerçekleştirdiğimizde çok büyük bir başarı kaydedeceğiz. Çünkü yirmi sene önceki zihniyet ile değil şimdiki zihniyet ile olaylara bakacağım. Çağın gereği neyse bunu uygulamanın gerektiğini inanıyorum. Bu konuda da vatandaşımızın menfaatine ne gerekiyorsa onu yapacağım” diye konuştu.

Saker caddesindeki kahvede bir başka vatandaşları ile buluşan Ali Özen burda yaşayan halkın 30 yıl önce buradaki konutları yapıldığını ancak sanki buranın Saray sınırları içinde değilmiş gibi hep plan ve program dışı bırakıldığından mevcut partiden ve belediyeden şikayetçi olan halkında tüm sorunları ile alakadar olacağının sözünü de verirken buraya da öncelik vereceğinin sözünü verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.