Emniyet Müdürü Oda Emekliliğe Ayrılıyor

Emniyet Müdürü Oda Emekliliğe Ayrılıyor

ABONE OL
Haziran 1, 2021 20:09
Emniyet Müdürü Oda Emekliliğe Ayrılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray İlçe Emniyet Müdürü Başkomiser Şakir Oda emekliliğe ayrılacağını duyurdu.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nün il içi atama kararıyla 2019 Yılında Oğuz Günhan’ın yerine Saray İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan ve yaklaşık iki yıldır Saray’da görev yapan Başkomiser Şakir Oda sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla çıktığı senelik izninin ardından yaş haddinden emekliliğe ayrılacağını duyurdu.

Görev süresinin yaklaşık 27 Yılını Trakya bölgesinde gerçekleştiren, görev yaptığı her yerde sevilen ve sayılan Başkomiser Oda emeklilik açıklamasını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu;

“Değerli dostlarım arkadaşlarım akraba ve ailem sevgili meslektaşlarım 1989 yılından beri büyük onur ve gururla üniformasını giydiğim 32 yıllık meslek hayatıma yaş haddinden emekli olmak üzere yıllık izinlerimi kullanmak üzere veda etmiş bulunmaktayım. Elbette bunca yıllar içerisinde birbirimiz de hak ve hukukumuz olmuştur. Benden yana tüm dostlarıma meslektaşlarıma haklarımı helal ediyorum. Meslek hayatım boyunca desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma, aileme, meslektaşlarıma ve meslek büyüklerime teşekkür ediyorum. Herkese sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Hoşçakalın”

ŞAKİR ODA KİMDİR?
32 Yıllık meslek hayatının yaklaşık 27 yılını Vize, Çorlu, Çerkezköy, Saray gibi Trakya’nın çeşitli yerlerinde görev yaparak geçiren Başkomiser Şakir Oda Ordu’nun Perşembe ilçesi doğumlu olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Saray Haber Gazetesi olarak Başkomiser Şakir Oda’ya ailesi ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir emeklilik dileriz.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.