Erkiş, “Kim buram buram halk kokuyorsa oyunuzu ona verin”

Erkiş, “Kim buram buram halk kokuyorsa oyunuzu ona verin”

ABONE OL
Mart 15, 2019 15:55
Erkiş, “Kim buram buram halk kokuyorsa oyunuzu ona verin”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdüren CHP Saray Belediye Başkan Adayı Özgen Erkiş, Büyükyoncalı Merkez ve Yeniköy’de vatandaşlarla buluştu.

CHP Saray Belediye Başkan Adayı Özgen Erkiş ve Belediye Meclis Üyesi Adayları seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri Büyükyoncalı ve Yeniköy’de vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Özgen Erkiş, gerçekleştirdiği konuşmasında insan odaklı bir siyaset yapacağını ve iki haftada bir hesap vereceğini belirtti.

“İNSAN ODAKLI SİYASET YAPACAĞIZ”
Konuşmasında adayların projelerinin birbirine benzer olduğunu da belirten Erkiş, “Sosyal ve iktisadi olarak projelerimiz çok yakın zamanda önünüze gelecek. İlk olarak 3 ana kalemde projelerimizi ortaya koyduk. Belki Benzerlikler vardır, belki de aynı şeyi düşünmüşlerdir. Projeler birbirine benzeyebilir, reklamlarımız birbirine benzeyebilir, gazetelerde yer alan fotoğraflarda bizden daha parlak daha cazip görünebilirler ama kafanızı karıştırmayın. Saray küçük bir yer, sorun soruşturun. Çocuklarınız, torunlarınız için bu sorumluluğa katlanın. Düşünün hangisi size daha yakındır. Hangi fotoğraf sizin gibi görünmektedir? Hangi aday gözlerinizin içinde durmaktadır? Hangi aday nelerden vazgeçerek huzurunuza gelmiştir? Biliyorsunuz, zirvede kartallara da yer vardır yılanlara da. Birisi gökten süzülerek birisi yerden sürünerek gelmiştir. Hangisi buram buram halk kokuyorsa, hangisi sizin gibiyse oyunuzu ona verin diyorum. Saygılar sevgiler sunuyorum” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.