• Saray Haber
  • Sağlık
  • Estetik Cerrahi Dr. Muzaffer Kurt Özel Optimed Hastanesi’nde göreve başladı

Estetik Cerrahi Dr. Muzaffer Kurt Özel Optimed Hastanesi’nde göreve başladı

ABONE OL
Ocak 26, 2022 08:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel Optimed Hastanesi hekim kadrosunu büyütmeye ve güçlendirmeye devam ediyor.

Özel Optimed Hastanesi ailesine katılan Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Muzaffer Kurt hasta kabulüne başladı.

Özel Optimed Hastanesi hekim kadrosuna dahil olan Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Muzaffer Kurt, 1985 yılında İskenderun’da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2009 yılında mezun olan Op. Dr. Muzaffer Kurt’un uzmanlık alanında yer alan operasyonlar vücut şekillendirme, göz kapağı ve burun estetiğidir. 2022 Ocak ayı itibariyle Özel Optimed Hastanesi’nde göreve başlayan Op. Dr. Muzaffer Kurt aynı zamanda Türk Tabipleri Birliği’ne üyedir.

Daha önce Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şırnak Devlet Hastanesi, Tekirdağ Devlet Hastanesi ve Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’nde görev alan Op. Dr. Muzaffer Kurt Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’ne eş zamanlı olarak geçtiğimiz aylarda faaliyete başlayan Özel Optimed International Çorlu Hastanesi’nde de hasta kabul edecektir.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.