Flipper Spor Kulübü Uluslararası Turnuvada Zirvede

Flipper Spor Kulübü Uluslararası Turnuvada Zirvede

ABONE OL
Mayıs 19, 2023 10:01
Flipper Spor Kulübü Uluslararası Turnuvada Zirvede
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çerkezköy Belediyesinin düzenlediği “3.Uluslararası Zafer Kupası Taekwondo Turnuvası” 27-Ağustos Cumartesi günü yapıldı.

6 Ülke ve 12 İlimizden 350’ye yakın sporcunun katıldığı Türkiye Şampiyonaları ayarındaki turnuva Tekirdağ’ın Şampiyonluğuyla Tamamlandı. Turnuvaya 10 siklette 12 sporcuyla katılan Flipper Spor Kulübü 2 Altın, 2 Gümüş ve 3 Bronz madalya ile Tekirdağ’ın Şampiyonluğunda önemli pay sahibi oldu.

“İSTİKLAL MARŞIMIZI DİNLETMEK İSTİYORUZ”
Sporcularının yeni sezona hazır olduğunu, başarılarından dolayı sporcularını kutlayan Antrenör Uz.Dr. Oğuzhan Tokgöz, “Yine önemli bir turnuvadan güzel  bir sonuçla dönüyoruz. Tecrübeli ve yeni sporcularımızdan karma bir takımla yarıştık. Hepsi çok güzel maçlar çıkardılar ve yeni sezona hazır olduklarını gösterdiler. Artık ektiklerimizi biçme zamanı. Daha büyük başarılar gelecek inşallah. Sporcularımı kutluyorum. Şimdi sırada 24-25 Eylülde Bulgaristan’da  düzenlenecek 18.Balkan Şampiyonası var. Milli sporcumuz Işıl Zafer ile birlikte Kürsünün tepesine çıkıp İstiklal Marşımızı dinletmek istiyoruz.” dedi.

Çerkezköy Belediyesinin düzenlediği “3.Uluslararası Zafer Kupası Taekwondo Turnuvasında zirveye çıkan sporcularımız;
1. Olan Sporcular: Işıl Zafer, Ozan Toytoğlu
2. Olan Sporcular: İdil Zafer, Tuğçe Tokgöz
3. Olan Sporcular: Beste Der, Gökay Yılmaz, Ayçin Umul

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.