Flipper Spor Kulübünden İki Türkiye Şampiyonluğu

ABONE OL
Temmuz 26, 2021 15:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Flipper Spor Kulübünden duymaya alıştığımız başarı haberlerine bir yenisi eklendi ve bu sefer İki Türkiye Şampiyonluğu birden geldi. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün düzenlediği “Anadolu Yıldızları ligi” 81 ilin il karmalarıyla katıldığı bir organizasyon. Her ilden en iyi 10 kız ve 10 erkek sporcudan oluşan takımların grup, yarı final ve finalde yarıştığı Ligde Flipper Spor Kulübünün 2 sporcusunun da bulunduğu Tekirdağ Yıldız Erkek takımı 7 kişilik eksik bir kadroyla yarıştı. Buna rağmen Balıkesir Gurubunu 4., Manisa Yarı finalini 2. sırada tamamlayan Tekirdağ Yıldız Erkek takımı çok çekişmeli geçen Muğla-Dalaman’daki Finalleri 1. sırada tamamladı ve Türkiye Şampiyonu oldu.

“ÇOK MUTLUYUZ”
Finallerin ardından açıklama yapan Flipper Spor Kulübü Antranörü Antrenör Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz açıklamasında, “Çok mutluyuz, yine emeklerimizin karşılığını aldık. Takım olarak çok iyiydik. 53 kg Sporcumuz Oğuz Tokgöz grupları ve yarı finali 1.olarak tamamlamıştı. Finalde de Samsun, Van ve İzmirli rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. 61 kg sporcumuz Ozan Toytoğlu ise grupları ve yarı finali 2. olarak tamamlamıştı. Finalde ise İzmir, Kocaeli ve Gaziantepli rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Takımımız ise son maça kadar nefes nefese geçen turnuvayı 3 altın, 1 bronz madalyaya ile 22 puanla tamamlayıp Türkiye Şampiyonu oldu. Tekirdağ’ı 18er puanla Kocaeli ve Ankara takip ettiler.”

“İNŞALLAH MİLLİ TAKIMDA DA TEKİRDAĞLI SPORCULARIN SAYISINI ARTTIRACAĞIZ”
“Çok zor bir işi başardık. Geçen yıl Kızlarımız Ana lig Şampiyonu olurken bu senede Erkeklerimiz Şampiyon oldu. Türkiye’de Tekirdağ’ı taekwondoda çok üst seviyeye taşıdık. İnşallah Milli takımda da Tekirdağlı sporcuların sayısını arttıracağız. Nisan sonunda 3 sporcumuz Atina’da Avrupa Şampiyonasına girmek için elemelere katılacaklar. Oğuz Tokgöz, Işıl Zafer ve İdil Zafer’e de milli Takım yolunda başarılar dilerim. Çocuklarımız için her şeyin en iyisini, güvenilirini, uzmanını ararken Spor  içinde Saray’ın tek resmi antrenörü olarak, çocuklarının ileride başarılara ulaşmasını isteyen herkesi Saray’da Taekwondonun tek resmi adresine, Şampiyonların yuvası Flipper Spor Kulübüne beklerim” ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.