Genelgeye uymayanlara 28 Bin 740 Lira ceza kesildi

ABONE OL
Haziran 8, 2020 17:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Normalleşme süreci kapsamında yayınlanan Cumhurbaşkanlığı genelgesine uymayan kıraathaneye ve müşterilerine toplam 28 Bin 740 Lira ceza kesildi.

Ülkemiz genelinde normalleşme kapsamında Cumhurbaşkanlığı genelgesi Saray ilçe merkezinde bulunan tüm kıraathane ve kahvehanelere tebliğ edilmişti. Pazartesi günü Saray ilçe merkezinde bulunan kıraathanelere yönelik Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan kontrollerde Ayaspaşa Mahallesinde bulunan bir kıraathanede Cumhurbaşkanlığı genelgesinin yazılı olarak bildirilmesine rağmen 2 masada Okey oynandığı, sosyal mesafe ve maske takılmadıkları tespit edilen 9 Kişiye 1593 SKM il Umumi hıfzıssıhha kanunun 282 maddesi (sosyal mesafe kuralına uymamak, maske takmamak) uyarınca 28 Bin 350 Lira 1 Kişiye de emire aykırı hareketten 392 Lira olmak üzere toplam on kişiye 28 Bin 740 Lira idari para cezası uygulandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.