Güneş Kaya İçme Suyu Elektrik Panosu ve Elektrik Sistemleri Yenilendi
  • Saray Haber
  • Saray
  • Güneş Kaya İçme Suyu Elektrik Panosu ve Elektrik Sistemleri Yenilendi

Güneş Kaya İçme Suyu Elektrik Panosu ve Elektrik Sistemleri Yenilendi

ABONE OL
Ağustos 2, 2015 21:05
Güneş Kaya İçme Suyu Elektrik Panosu ve Elektrik Sistemleri Yenilendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaklaşık 30 yıllık olan panoların günümüz şartlarında sistemi taşıyamaz hale gelmesiyle ilerde daha büyük sorunlara sebebiyet vermemesi için Güneş Kaya İçme suyu kaynağı elekrik panoları ve elektik sistemleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (Teski) Tarafından yenilendi. Teski tarafından elektirik panoları ve sistemleri yenilenerek günümüz şartlarına uygun hale getirildi

Teski Genel Müdürü Dr.Şafak Başa, Elektrik makine ikmal ve Malzeme Daire Başkanı Mustafa Yesildal, Elekrik Mühendisi Şube Müdürü Tayfun Üstüner ve ekibi, ayrıca Saray Şube Müdürü Hüseyin Şahin , bizzat yerinde ve çalışmanın başında olarak çalışmanın daha hızlı ve güvenli olmasını sağlayarak panolarda yenileme yaptılar.

 Saray halkının  kesintisiz ve zamanında su ihtiyacını karşılamak için yapılan çalışmaların su kesintilerini önlemek amacıyla günümüz şartlarına uygun hale getirildi.

Elektirik panoların yaklaşık 30 yıllk olması ile sistemi taşıyamaz hale gelerek sorunların oluşmasıyla yenileme ihtiyacın her geçen gün artmasıyla, Teski tarafından karar alınarak panoların yenilenmesi yapıldı.

Ayrıca Önümüzdeki günlerde 5000 tonluk su deposunun faiyelete geçecek olması yenilenen panoların önemini dahada artırmakta. 5000 tonluk deponun temel inşaatı ve kalıp ve demirleri tamamlanmış olup yakın zamanda faiyelete geçmesi bekleniyor.

TESKİ3

TESKİ 2

TESKİ11

TESKİ 4

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.