Hayel Reklam Törenle Açıldı

Hayel Reklam Törenle Açıldı

ABONE OL
Mart 17, 2020 10:52
Hayel Reklam Törenle Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’ın genç girişimcilerinden İlker Karataş’ın Saray halkının hizmetine sunduğu Hayel Reklam, Ayaspaşa Mahallesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası altında Çarşamba günü gerçekleştirilen açılış töreniyle hizmete girdi.

Saray’a uzun yıllardır reklam, tabela sektöründe hizmet veren İlker Karataş’ın Saray halkının hizmetine sunduğu Hayel Reklam Çarşamba günü düzenlenen törenle açıldı. Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen, Ekonominin sıkıntılı olduğu bir dönemde cesaret göstererek Saray’a güzel bir ticarethane kazandırdığı için İlker Karataş’a teşekkür ederek. İşlerinde başarılar dileyip açılış kurdelasını Ak Parti Saray İlçe Başkanı Samet Derviş, Ak Parti Yönetim kurulu üyesi Mustafa Elmas ve İlker Karataş ile birlikte kesti.

Açılış törenine Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen, Ak Parti Saray İlçe Başkanı Samet Derviş, Ak Parti Yönetim kurulu üyesi Mustafa Elmas, Karataş ailesi, dostları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.