Hilmi Hocayı Kaybettik

Hilmi Hocayı Kaybettik

ABONE OL
Ağustos 5, 2020 07:28
Hilmi Hocayı Kaybettik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun yıllardır ilçemizde çeşitli kademelerde görev yapan Öğretmen Hilmi Çeper Salı gecesi geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

2005 yılında 75. Yıl İlköğretim okulunda sınıf öğretmenliği yaparak ilçemizdeki görevini başlayan Hilmi Çeper Saray İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü yanı sıra çeşitli okullarda görevini sürdürmüştü. En son Güngörmez İlköğretim Okulunda görev yapmaktaydı. Doğa ve Fotoğraf tutkusu, renkli kişiliği ile birlikte Saray’ın sevilen simalarındandı.

HİLMİ ÇEPER KİMDİR ?
1963 Sarıkamış doğumlu olan Hilmi Çeper öğretmenlik hayatında Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde görev yaptı. Saray’daki görevine 2005 yılında Saray 75. Yıl İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmenliği ile başlayan Hilmi Çeper, sırasıyla Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda Müdür Yardımcılığı, Çukuryurt Türk Ytong İlköğretim Okulu’nda Müdür Vekilliği, Atatürk İlköğretim Okulu’nda Müdür Yardımcılığı, Mehmet Uygun İlköğretim Okulu’nda Müdür ve ardından Güngörmez İlköğretim Okulunda Müdür olarak görev yapmaktaydı. Saray’dan evli olan Çeper 2 Kız babasıydı.

Merhum Hilmi Çeper Hocaya Saray Haber Gazetesi olarak Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, eğitim camiasına sabır ve baş sağlığı dileriz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.