Hırsızlık şebekesi polisin dikkati sayesinde yakalandı

Hırsızlık şebekesi polisin dikkati sayesinde yakalandı

ABONE OL
Eylül 21, 2020 20:44
Hırsızlık şebekesi polisin dikkati sayesinde yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da motosiklet çalan zanlılar polisin dikkati sayesinde yakalandı.

“POLİSİN DİKKATİ SAYESİNDE YAKALANDILAR”
Saray’da dün gece saatlerinde 5 kişinin hal ve hareketlerinden şüphelenen asayiş ekipleri şahıslara dur ikazı yaptı. Polis ekiplerinin dur ikazına uymayan 5 şüphelinin dördü geldikleri otomobile binerek kaçmaya başladı. Kaçmak için otomobile binemeyen şüphelilerden M.A. polis ekiplerince yakalanırken, diğer şüpheliler ile polis ekipleri arasında kovalamaca başladı.

“YAŞANAN KOVALAMACADA KAZA YAPTILAR”
Yaşanan kovalamaca sonunda kaçan zanlıların aracı Çorlu ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimeyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak kaza yaptı. Otomobilin kaza yapması sonucu Ö.E, E.E,A.B,Ü.Y, isimli dört şüpheli yakalanarak Saray ilçesine getirildi. Emniyette ki sorgularında 3 adet motosiklet çaldıkları tespit edilen zanlılar emniyette ki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldılar.

“BASIN MENSUPLARINA SALDIRDILAR”
Saray Adliyesine çıkarılan zanlılar ve yakınları görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldırdılar. Araya giren polis ekipleri ile de zanlı yakınları arasında arbede yaşanırken, şüpheli yakınları yaşanan arbedenin ardından basın mensuplarının şikayetçi olmaması üzerine adliyeden uzaklaştırıldılar.

Birçok hırsızlık ve uyuşturucu suçundan kaydı olan E.E,A.B,Ü.Y, M.A. isimli 5 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.