İki okul ortak fidan dikti

İki okul ortak fidan dikti

ABONE OL
Aralık 26, 2019 15:35
İki okul ortak fidan dikti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu ortak gerçekleştirdikleri proje ile okul bahçesine ve okul çevresine akasya ve çınar fidanları diktiler.
Marmara Denizi’nde yaşanan deprem sonrası aynı binada eğitim öğretime devam eden iki okulun öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile gerçekleştirilen proje ile yeşil bir okul bahçesi ve çevresini yeşillendirmeyi amaçladı. Konu hakkında bilgi veren İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sunay Yılmaz iki okulun kardeşliğini göstermek için ağaç dikme kampanyası düzenlediklerini belirtirken şunları söyledi; “İki okul birlik beraberliği kardeşliğimizi göstermek için ağaç dikme kampanyası yaptık. İki okul adına yaklaşık 75 tane ağaç diktik. 35 tanesi okul içine 40 tanesi de okul çevresine. Buradan gitsek te güzel bir anımız kalsın dedik İmam Hatip ve Atatürk Ortaokulu olarak. Sağ olsun Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim, Müftülüğümüz de bize destek oldu velilerimiz bize destek oldu. Tüm masraflarımız velilerimiz ve öğrencilerimiz karşıladı sağ olsunlar. Güzel bir anımız olacak diye düşünüyoruz.”

Yılmaz’ın ardından projenin diğer ortağı Atatürk Ortaokulu Müdürü Ayhan Goral ise deprem sonrası taşındıkları binada iyi karşılandıklarını bunun anısına böyle bir kampanya düzenlediklerinin altını çizerken şu ifadeleri kullandı; “Deprem olayından sonra İmam Hatip Ortaokulu Lisesi binasına taşındık Sunay beyle iyi bir birlikteliğimiz oldu okul olarak hoş karşılandık burada bunun anısına da böyle bir kampanya düzenledik. Her sınıfın bir ağacı olsun istedik. Bunun yanı sıra katılmak isteyen velilerimizden de kendi adına birer tane ağaç kampanyası düzenledik. Bu kampanya çerçevesinde yaklaşık 75 tane ağacı bugün itibariyle dikmiş bulunuyoruz. Devamı da gelirse okul etrafındaki yolları tamamen ağaçlandırmayı düşünüyoruz. Öncelikle Sunay beye ilçe milli eğitim müdürümüze kaymakam beye müftümüze teşekkür ediyorum.”

Ağaç dikme kampanyasına Saray İlçe Milli Eğitim Müdür V. Nurettin Akkoç, İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Küpeli, okul aile birliği başkanları katılım gösterdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.