“İmkanın varsa bırak, ihtiyacın varsa al”

“İmkanın varsa bırak, ihtiyacın varsa al”

ABONE OL
Nisan 8, 2020 10:48
“İmkanın varsa bırak, ihtiyacın varsa al”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği “Komşum aç iken ben tok uyuyamam. İmkanın varsa bırak, ihtiyacın varsa al” kampanyası düzenledi.
Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği’nin Çarşamba pazarında düzenlediği etkinliğe pazarcı esnafı büyük destek verirken, ihtiyacı olan vatandaşlarda destek kampanyasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kampanya kapsamında pazarcı esnafı ve yardım etmek isteyen vatandaşlar ürünlerden paketleyip etkinlik standına bırakıyor, ihtiyacı olan vatandaşlarda ihtiyacı olan ürünleri buradan alıyor.

“BİZBİZE YETERİZ”
Ülkenin ve dünyanın salgın dolayısıyla zor günlerden geçtiğini belirten Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği Başkanı Sunay İmük, “Ülkemiz ve dünya zor günlerden geçiyor. Devletimiz tarafından başlatılan “Bizbize Yeteriz” kampanyasından esinlenerek çorbada tuzumuz olsun istedik ve bugün böyle bir kampanya başlattık. Başlattığımız bu yardım kampanyasına sağ olsun pazarcı esnafımız büyük destek verdi ve vermeye devam ediyor. Vatandaşlarımızda kampanyamıza destek vermeye başladı. Buradan yardımda bulunan kampanyamıza katılan herkese Allah razı olsun diyor ve kampanyamıza destek vermeye davet ediyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.