İntihar Girişimini Polis Engelledi

İntihar Girişimini Polis Engelledi

ABONE OL
Temmuz 21, 2015 23:50
İntihar Girişimini Polis Engelledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, Kapaklı ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi Koru Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerindeki 4 katlı bir apartmanın ikinci katında oturan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Bekir Y. (46), apartmanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Şahsı gören vatandaşlar, hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, apartmanın altına branda açarken, polis ekipleri ise hemen çatıya çıktı. Çevrede toplanan vatandaşlar ise yaşananları film gibi izledi ve cep telefonlarıyla görüntüledi.
Hayatlarını tehlikeye atarak çatıya çıkan polis memurları, şahsı ikna etmeye çalıştı. Ancak Bekir Y. inmemek için direndi. Bu sırada bir polis memuru Bekir Y.’ye sigara verdi. Bekir Y. sigarasını içerken, bir polis şahsın dalgınlığından faydalanarak boynundan yakaladı ve kendine doğru çekti. Diğer polislerin de yardımıyla intihar girişimi engellenirken, Bekir Y., ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.