İYİ Parti’li Şampiyondan Saray’a Ziyaret

İYİ Parti’li Şampiyondan Saray’a Ziyaret

ABONE OL
Mayıs 9, 2018 19:14
İYİ Parti’li Şampiyondan Saray’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

24 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Tekirdağ’dan İYİ Parti aday adayı olan 2018 Türkiye Kawasaki Motosiklet Pist Şampiyonu ve Avrupa İkincisi iş adamı Altuğ İnan İyi Parti Saray İlçe Teşkilatına tanışma ziyareti gerçekleştirdi.

Tekirdağ’ın tanınmış iş adamlarından ve siyasetçilerinden Kamil İnan’ın oğlu 2018 Türkiye Kawasaki Motosiklet Pist Şampiyonu ve Avrupa İkincisi iş adamı Altuğ İnan, aday adaylığı sürecinde başlatmış olduğu gezilerini Saray’da sürdürdü. İyi Parti Saray İlçe Yönetimine cumhurbaşkanlığı imza sürecinde de Saray’a gelerek destek veren İnan, “Trakya siyasetine ve özellikle Tekirdağ siyasetine uzun yıllar damgasını vuran ve dürüst siyasetten hiçbir zaman ödün vermeyen babam Kamil İnan’ın bizlere verdiği dürüst siyaset terbiyesi çerçevesinden ayrılmadan Tekirdağ’ımızın dört bir köşesine parti ayrımı yapmadan hizmet etmek için İYİ Parti saflarında yer alarak Tekirdağ Milletvekilli aday adayı oldum. İYİ Parti bu seçimlerde tüm ülke genelinde başarılı sonuçlar alacaktır, İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız bizler de yanında olacak ve kendisine beklediği, istediği gücü vereceğiz. Seçimlerin erkene alınmasının sebebi bizleri seçimlere sokmamaktı. Ama beceremediler. Partimiz halkımız arasında çok çok iyi bir durumda. Partimizin Genel Başkanı inşallah 24 Haziranda Cumhurbaşkanı, 2019 Mart ayında da ülke genelinde büyük bir patlama yaparak yerel belediyeler de iktidar olacak” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.