Kadın Cinayetine Tekirdağ DEVA’dan tepki

Kadın Cinayetine Tekirdağ DEVA’dan tepki

ABONE OL
Aralık 18, 2020 12:38
Kadın Cinayetine Tekirdağ DEVA’dan tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya’nın Çumra ilçesinde hamile kadının öldürülmesinin ardından Tekirdağ DEVA Partisi İl Kadın Politikaları Başkanı Av. Hilal Üner Özcan açıklamalarda bulundu.

6 aylık hamile olan Zadife Y’nin pompalı tüfekle öldürülmesinin ardından Türkiye’nin her bölgesinden tepkiler geldi. Kadın cinayetlerinin önlenememesi, şiddetin boyutlarının her geçen gün artması hakkında açıklamalarda bulunan DEVA Partisi İl Kadın Politikaları Başkanı Av. Hilal Üner Özcan, “ Türkiye’nin her bölgesinde her gün kadınlarımız katlediliyor. Sosyal hayatlarından vazgeçirilmiş ve mücadele etme fırsatı olmayan kadınlarımızın arkasında olmak zorundayız. Devlet, kadınlarımızın arkasında olmak zorunda. 35 yaşında hamile bir kadının eşi tarafından katledildiği bir ülkede artık ölümleri, şiddeti ve yaşananları normalleştirmekten vazgeçmeliyiz. Kadın erkek farketmeksizin farkındalık yaratmak için mücadele etmeli ve kadınlarımızı güçlü kılabilmek, onlara mücadele edebilme fırsatı yaratabilmek için daha fazla çalışmalıyız. ” açıklamalarında bulundu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.