Kadın Kollarında Başkan Tekrar Bahtıgül Çüren Oldu

Kadın Kollarında Başkan Tekrar Bahtıgül Çüren Oldu

ABONE OL
Kasım 9, 2020 06:09
Kadın Kollarında Başkan Tekrar Bahtıgül Çüren Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Saray İlçe Kadın Kolları 6’ıncı olağan kongresinde tek aday olan mevcut başkan Bahtıgül Çüren tekrar başkan oldu.

Ak Parti Saray İlçe Kadın Kolları 6’ıncı Olağan Kongresi Pazar günü saat 14.00’da Saray Halk eğitim Merkezinde gerçekleşti. Divan kurulunun oluşturulmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongreye Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ve yönetimi, Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Erdoğan Köşdere ve yönetimi, Saray İlçe Başkanı Samet Derviş ve yönetimi, Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Kapaklı İlçe Başkanı Recep Bıyık, Muratlı İlçe Başkanımız Ali Atılgan, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Saray İYİ Parti Kadın Kolları Politikaları Başkanı Nalan Öztürk, bazı muhtarlar ve delegeler katıldı.

6. Olağan Kadın Kolları Kongesine tek aday olarak giren mevcut Başkan Bahtıgül Çüren tekrar Ak Parti Saray Kadın Kolları Başkanı olurken, gerçekleştirdiği konuşmasına İzmir’de depremin ardından ölenlere rahmet ve yakınlarına sabır dileyip, böyle acıların bir daha yaşanmamasını temenni ederek başladı. Kongreye katılım sağlayan herkese teşekkür eden Başkan Çüren, “Büyük ve güçlü Türkiye olma yolunda hedefimiz belirlediğimiz yolda devam ediyor. AK Parti Kadın Kolları demek yeniliğe yürümek demektir. Hiçbir başarı tesadüf değil ekip işidir. Bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Söyleyecek daha çok sözümüz, yürüyecek çok yolumuz var ve bizler bu yolda çok çalışacağız. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnandığımız yolda hep birlikte yürümeye devam edeceğiz inşallah” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.