KADİR ALBAYRAK’TAN SARAY’A MÜJDE

KADİR ALBAYRAK’TAN SARAY’A MÜJDE

ABONE OL
Ağustos 13, 2022 09:07
KADİR ALBAYRAK’TAN SARAY’A MÜJDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KADİR ALBAYRAK SARAY’A MÜJDELERLE GELDİ.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Saray ilçesine bağlı Muhtarlarla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Saray’daki binasında buluştu. Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ın yanısıra Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Hakla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Bilgi İşlem Daire Başkanı Mustafa Gündoğdu ve 25 mahalle muhtarı katıldığı toplantıda konuşan. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak çalışmalarla ilgili ve gelinen son nokta ile ilgili bilgiler vererek “Daha önce verdiğimiz telefon sözünü tutarak telefonlarınızı size teslim ediyoruz.  Tekirdağ’ı birlikte yöneteceğiz. Görev süremizde verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz, bize güvenin.’ dedi.

 Hizmetlerin daha fazla noktalardan ulaşması için Malkara Sağlamtaş, Hayrabolu Şalgamlı, Saray’da da Beyazköy ve Kavacık’ta  hizmet binalarının açılacağını belirten Albayrak hafta sonu da Saray’a 600 ton asfalt döküleceğini söyledi. Toplantı sonrası muhtarlara Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan akıllı telefonlar dağıtıldı. Saray dönüşü sevgi gösterisinde bulunan bir vatandaş Başkan Albayrak’a çiçek hediye etti.

saraymuhtarlar_1_0_1431019902

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.