Kimsesiz Çocuklar İçin Rehabilitasyon Merkezi

Kimsesiz Çocuklar İçin Rehabilitasyon Merkezi

ABONE OL
Temmuz 30, 2015 21:08
Kimsesiz Çocuklar İçin Rehabilitasyon Merkezi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MİKA-DER Başkanı Nesrin Ercan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ü makamında ziyaret etti. Ülkenin birçok yerine benzer projeler yaptıklarını belirten Nesrin Ercan, atıl durumda olan Çocuk Esirgeme Yurdunu yıkıp, yerine modern bir Rehabilitasyon Merkezi kompleksi yapacaklarını, bütün maliyetlerin dernek tarafından karşılanacağını söyledi.
Bu alandaki yıkım çalışmalarının başladığını belirten Nesrin Ercan, “Yaklaşık 12 dönümlük bu arazide toplam 40 çocuğumuzun kalabileceği 4 adet yaşam merkezi yapacağız. Ayrıca 3 katlı ve tam teşekküllü bir idari bina inşa edeceğiz. Rehabilitasyon Merkezi kompleksimizde tüm bunların yanı sıra kapalı spor salonumuz, oyun alanlarımız, hobi sahalarımız ve ufak bir hayvanat bahçemiz de olacak. Yapılacak olan Rehabilitasyon Merkezi’nde 13-18 yaş arası kimsesiz erkek çocukları kalacak” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, “Bilindiği üzere ülkemizde suç işlemeye meyilli çocuklar, kimsesiz çocuklardır. Dolayısıyla onların eğitimi ve topluma kazandırılması çok önemli. Bu anlamda yapılacak olan Rehabilitasyon Merkezi gerek ilçemiz gerekse bölgemiz adına çok önemli bir yatırım” ifadelerini kaydetti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.