Başkan Ataman, “Koltuk Sevdalısı Değiliz, Önemli Olan Partimiz”
  • Saray Haber
  • Saray
  • Başkan Ataman, “Koltuk Sevdalısı Değiliz, Önemli Olan Partimiz”

Başkan Ataman, “Koltuk Sevdalısı Değiliz, Önemli Olan Partimiz”

ABONE OL
Mayıs 30, 2022 13:46
Başkan Ataman, “Koltuk Sevdalısı Değiliz, Önemli Olan Partimiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray İyi Parti İlçe Başkanlığı Pazar günü düzenlediği kahvaltı organizasyonunda partilileriyle bir araya geldi.

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, partiye zarar verecek her kim olursa olsun af etmeyeceklerini söyledi.

İYİ Parti Saray İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve yoğun katılımla ve gövde gösterisine dönüşen programa Tekirdağ İyi Parti Millet Vekili Enes Kaplan, Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Kapaklı İyi Parti İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Çerkezköy İyi Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Saray Samsunlular ve Genç İş Adamları Dernek Başkanı Ayhan Uysal, Saray’ın önde gelen iş adamları, parti üyeleri ve yeni üyeler katılım sağladı.

“KOLTUK SEVDALISI DEĞİLİZ, ÖNEMLİ OLAN PARTİMİZ”
Kahvaltı programında ilk konuşmayı gerçekleştiren İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Abdullah Ataman görevi devir aldığı günden bugüne kadar gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahis ederek, başkaları gibi koltuk sevdasına kapılmadan ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştıklarını ve İYİ Partiyi Saray’da tüm engellemelere, mesnetsiz saldırılara rağmen büyütmeye devam ettiklerini belirterek, “Tüm engellemelere rağmen partimiz çığ gibi büyümeye devam etti ve şu an 400 üye sınırına dayandı. Bizler bazıları gibi koltuk sevdasına kapılsaydık az olsun bizim olsun diyerek bir dönem daha az üye ile seçime girip kazanırım hissine kapılırdık. Bizim için önemli olan seçilmek değil İYİ Parti’mizin büyümesi ve iktidar olmasıdır. Bunun için de elimizden geleni fazlasıyla yapmaktayız. Makamlar ve mevkiiler gelip geçicidir, önemli olan partimizin bayrağının gönderde dalgalanmasıdır. Genel Başkanımızın unutulmayacak sözü ile sözlerimi tamamlamak istiyorum. Başaracağız, başaracağız, başaracağız” dedi.
Başkan Atamanın ardından konuşan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya Türkiye’nin içerisinde bulunduğu siyasi ve ekonomik durum hakkında yorum yaparak birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiği vurguladı.

“PARTİMİZE KİMSENİN ZARAR VERMESİNE MÜSAADE ETMEM”
İl Başkanı Sertaç Alkaya’nın ardından konuşan İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan hükümetin politikalarını eleştirerek, “Bizler İYİ Parti olarak iktidar olmaya talibiz, ülkeyi yönetmeye talibiz. 36 Milletvekili, 16 Genel başkan Yardımcısı olarak 41 noktada kar kış demeden seçim çalışması gerçekleştiriyoruz. Partimizin ekonomi, eğitim ve tarım politikalarını açıkladık. Ülkemizin önemli sorunları var, iktidar olmak ve bu sorunları çözmek için mücadele ediyoruz” dedi. Milletvekili Kaplan, Başkan Ataman’ın sosyal medya üzerinden partimize zarar verecek davranışlar var sözüne de atıf ta bulunarak sert bir dille, “Partimize zarar verecek her kim olursa olsun hiç beklemeden gönderin bana ihracını vereyim” diye konuştu.

Kahvaltı programı başından bugüne kadar emek vermiş partililere plaket taktimi ve İYİ Parti’ye yeni katılan üyelere rozet takma ve hatıra fotoğrafı çekinilmesinin ardından sona erdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.