Korona Virüsü Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Korona Virüsü Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

ABONE OL
Mart 13, 2020 13:41
Korona Virüsü Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Kaymakamı Adnan Tezcan Başkanlığında korona virüs ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantı da İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ceren Özen korona virüs ile ilgili sunumla bilgilendirme de bulundu.

Son günlerde dünyanın gündemine oturan korona virüs ve diğer bulaşıcı hastalıklara karşı bilgilendirme toplantısı yapıldı. Bilgilendirme toplantı Saray Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Cuma günü Kaymakamlık Toplantı Salonunda korona virüsü ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenleyerek, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ceren Özen’in sunum yaptığı toplantıya Garnizon Komutanı Albay Fatih Solmazlar, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tınaz, kurum amirleri ve okul müdürleri katıldı.

Dünyayı kasıp kavuran korona virüsü ülkemizde kendini gösterince, ülke de seferberlik ilan edildi. Çin’in Hubei eyaletinin Wuhan kentinde canlı bir balık pazarında ortaya çıkan Coronavirüs dünyanın neredeyse bütün ülkelerine yayılmış durumda. Yaklaşık olarak 120 bin insana bulaşan Koronavirüs, Çin’den sonra en çok İtalya’da can aldı. İtalya’dan sonra ise virüsten en çok etkilenen ülke İran… Corona virüs endişesi ünlüleri de etkisi altına aldı. Bella Hadid, Naomi Campbell, Gwyneth Paltrowgibi ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından, virüse karşı önlem uyarıları yaparak, maskeli, eldivenli, fotoğraflarını paylaştı. Daha önce germofobik (temizlik takıntısı) olduğunu açıklayan ünlü süper model Naomi Campbell, “Önce güvenlik” notuyla yeni fotoğraflarını paylaştı. Corona virüs salgını başlamadan önce bile uçak seyahatlerinde maske takan 49 yaşındaki model, virüsten korunmak için önlemlerini artırdı. Ülkemizde kendini gösteren korona virüs, Türkiye genelinde olduğu gibi yerel yöneticileri de harekete geçirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.