Köse: “Halk Söylenen Tüm Yanlışların Farkına Vardı”

Köse: “Halk Söylenen Tüm Yanlışların Farkına Vardı”

ABONE OL
Ekim 4, 2021 09:20
Köse: “Halk Söylenen Tüm Yanlışların Farkına Vardı”
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse, Cumhuriyet Halk Partisi nin seçimlere hazır olduğunu söyledi.

Genel başkan Danışmanı Fatma Köse, partilerinin seçimlere hazır hale geldiğini aktardı. Köse, “31 Mart seçimleri ve ardından tekrar yapılan İstanbul seçiminden sonra örgütlerimiz elde edilen büyük başarının ardından daha da hırslanmış ve sıradaki seçimler içinde o günden bu güne aktif olarak çalışmalarını sürdürmüşlerdir. Partimiz son seçimde önemli iki şehri Ankara ve İstanbul’u büyük bir farkla almıştır. Şimdiyse sırada iktidar olmak var. Parti olarak pandemi sürecinde her kesimden tüm vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu gösterdik. Büyük bir taktir toplayan partimiz şimdiden yaptığı bu çalışmalar ile halkın memnuniyetini kazanmıştır. Her alanda aktif olarak çalışmalarını sürdüren partimiz seçime hazırdır” dedi.

İTTİFAK ÇALIŞMALARINDA SORUN YOK, ÜYE SAYIMIZSA HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
Yerelde de genelde de ittifak çalışmalarında herhangi bir sorun olmadığının altını çizen Köse, “İttifak çalışmalarımızda herhangi bir sorun yaşamıyoruz. Üye sayımız her geçen gün artıyor. Vatandaş artık gerçeklerin farkında. Bu pandemi döneminde Mevcut iktidarının gerçek yüzü de ortaya çıkmıştır. zorlu günler yaşayan Ülkemiz halkı, yıllardır nasıl kandırıldığını da görmüştür. Hal böyle olunca partimize olan güven de artmıştır. Üye sayımızın her geçen gün artıyor olması da bunun bir göstergesidir” şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.