Kuzey Nakış ve Giyim  ailesi motivasyon gecesinde bir araya  geldi

Kuzey Nakış ve Giyim ailesi motivasyon gecesinde bir araya geldi

ABONE OL
Temmuz 28, 2022 07:43
Kuzey Nakış ve Giyim  ailesi motivasyon gecesinde bir araya  geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaklaşık 10 senedir tekstil sektöründe faaliyet gösteren Kuzey Nakış ve Giyim düzenledikleri motivasyon gecesinde personeli ile bir araya geldi.

“DOYASIYA EĞLENDİLER”
Saray’da 2016 yılından bu yana tekstil sektöründe faaliyet gösteren ve yaklaşık 80 personelin çalıştığı Kuzey Nakış ve Giyim, Perşembe akşamı Kafe Borsa’da düzenlediği motivasyon gecesinde personeli ile bir araya geldi. Kuzey Nakış ve Giyim Ailesinin doyasıya eğlendiği gecede konuşan firma sahibi iş kadını Ayfer Şen Özcan,”Personelimiz ile sık sık bu tür etkinliklerle bir araya gelerek moral ve motivasyon depoluyoruz. Ayrıca bu gece 1 Mayıs işçi bayramını da personelimiz ile birlikte kutluyoruz” diye konuştu.

“YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR”
Konuşmasının devamında Saray’ı sevdiğini ve burada ki yatırımlarının artarak devam edeceğini belirten Özcan, “Uzun yıllardır tekstil alanında faaliyet gösteriyoruz. Yaklaşık 4 senedir de Saray’da üretimimiz devam ediyor. Saray’ı ve Saray insanını seviyoruz. Artık buraya yerleştik ve buralı olduk. Önemli anlaşmalara imza attık. Bu anlaşmalar kapsamında Saray’da bundan sonra da yatırımlarımızı devam ettirip istihdam kapasitemizi arttıracağız” dedi.

“DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR”
Gecede müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen Kuzey Nakış ve Giyim personeli 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlamanın yanı sıra doğum günü 1 Mayıs olan firma sahibi Ayfer Şen Özcan’a da sürpriz yaparak sen bizim her şeyimizsin yazılı pastayı kestiler. Doğum günü pastasının kesilmesinin ardından mutluluğunu dile getiren Özcan’da personeli ile birlikte gecenin tadını çıkarmayı ihmal etmedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.