Lokman Aktar Saray Halkının Hizmetine Açıldı

Lokman Aktar Saray Halkının Hizmetine Açıldı

ABONE OL
Mart 10, 2021 14:08
Lokman Aktar Saray Halkının Hizmetine Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlıklı yaşamın yeni adresi Lokman Aktar Çarşamba günü düzenlenen açılış töreni ile Saray halkının Hizmetine kapılarını açtı.

İşletmeciliğini Yeliz Tunçkol ve Feray Özdaş’ın yaptığı Lokman Aktar, Çarşamba günü Ayaspaşa Mahallesi Recaibey Caddesi No: 4/A Saray adresinde açıldı. Açılış törenine; Pandemi kuralları kapsamında Saray Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Özel, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesi dualarla kesildi. 1925’te kurulan ve Türkiye’nin dört bir yanında bayileri olan Lokman Aktar, ilçemizde sadece bir baharat dükkanı olmanın ötesinde, şifalı bitkiler ve kuruyemiş alanında pek çok ürün ve hizmet sunuyor.

“Tüm Saray halkını bekliyoruz”
Açılış töreni sonrası gazetemize açıklamada bulunan İşletme sahipleri; “Bugün burada olmaktan çok mutluyuz. Desteklerinden ötürü herkese teşekkür ediyoruz. Bu Pandemi döneminde böyle bir işyerini Saray Halkının hizmetine kazandırdığımız için çok mutluyuz, inşallah Allah utandırmaz. Burada aktar olarak baharatların yanı sıra; bal, pekmez, şifalı bitkiler, kuruyemiş, şampuanlar, doğal zayıflama çayları gibi birçok ürünümüz mevcut. Tüm Saray halkını sağlıklı yaşamın adresi işyerimize bekliyoruz” şeklinde konuştular.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.