Mestan Özcan’dan Çorlu Gazeteciler Derneği’ne Ziyaret

ABONE OL
Ocak 19, 2019 14:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan Çorlu Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

Çorlu programı kapsamında Çorlu Gazeteciler Derneğini ziyaret eden AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan dernek yönetimine ve üyelerine mesleki çalışmalarında başarılar dilerken basının özellikle bölgenin kalkınması ve gelişmesi anlamında ciddi bir yaptırım gücünün olduğuna vurgu yaptı. AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette konuşan Mestan Özcan; “Adaylık çalışmaları noktasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da daha önce konuşmalarında belirttiği gibi yazılı, işitsel ve görsel medyadan yararlanacağız. Bu yıl bildiğiniz gibi partimiz bayrak, afiş gibi seçim metotlarından yararlanmak yerine seçim çalışmalarımızda basınımızdan ve medya organlarımızdan istifade edecek. O sebeple siz değerli basın mensuplarımızla bu süreçte daha sık bir araya geleceğiz” diye konuştu.

1059 proje ile yola çıktıklarını ve saha çalışmalarının da eş zamanlı olarak verimli geçtiğini dile getiren Özcan, vatandaşın teveccühünün saha çalışmalarında kendilerine ayrı bir motivasyon oluşturduğuna değinerek 1 Nisan’da Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediyeciliğinde AK Parti ile tanışacağını belirtti ve sevgi, saygı atmosferi içerisinde bir seçim yaşanması temennilerinde bulundu.

Marmara Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre’de dernek çalışmaları hakkında bilgiler vererek, ziyaret dolayısıyla Mestan Özcan ve beraberindeki teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Ziyarette Tekirdağ genelindeki siyasi durum değerlendirildi ve karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.