MHP İl Başkanı İlker Yücel Gazetemizi Ziyaret Etti

ABONE OL
Şubat 2, 2021 19:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel ve Yönetimi, Saray İlçe Başkanı Yusuf Duman, Yönetimi ve MHP Saray Belediye Meclis Üyesi Mümin Buluş gazetemize ziyarette bulundu.

Başkan İlker Yücel, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında gazetemize ziyarette bulundu. Daha sonra ilçe de esnaf ziyaretlerine başlayan Başkan Yücel, aynı gün saat 19.00’da Saray Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda partilerle bir araya geldi.

Gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette gazetemiz imtiyaz sahibi Fatih Kıray ile gündemi değerlendiren Başkan Yücel, Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’nin pandemiden dolayı zor günler geçirdiğini belirterek, bu zor günlerin biran önce geçmesi temennisinde bulundu. Başkan Yücel, “Saray ilçemiz doğasıyla, konumuyla, suyuyla en güzel ilçelerimizden. Ancak görüyoruz ki buna rağmen Sarayımızın insanı hak ettiği hizmeti alamıyor. Saraylıları MHP Belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz. MHP Belediyeciliği hizmet odaklı belediyecilik. Bunu Tekirdağ’ımızda insanlarımıza tanıtmak için projelerimiz olacak” diye konuştu.

Gazetemiz imtiyaz sahibi, Fatih Kıray ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, Tekirdağ siyasetçilerin Saray’da ki basınla mesafeli olduğunu belirterek, “Tekirdağ siyasetçileri siyasetin sadece merkezde döndüğü izlenimini veriyorlar. Ancak seçim zamanı Saray’da basın olduğu akıllarına geliyor. Biz merkezde ki siyasetçilerimizin sadece seçimlerde bizleri hatırlamasını istemiyoruz. Sonuçta siyasetçiler buradan da oy alıyorlar” diye sitemini dile getirdi. Kıray, aynı zamanda Saray’ın hizmette talihinin kötü olduğunu belirterek, “İlçemizin hizmette maalesef kötü bir talihi var. Belediyemiz kısıtlı bütçeyle hizmet vermeye çalışıyor. Bunun yanı sıra devlet yatırımlarının bir an önce Saray’ımıza gelmesi gerekiyor. Sizler de bu yatırımların bir an önce ilçemize gelmesi için iktidar ortağı olarak iktidarla hizmetlerin ilçemize gelmesi için köprü vazifesi kurmanızı rica ediyor ve sizlere de görevlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.