MHP Saray İlçe Teşkilatı 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutladı
  • Saray Haber
  • Saray
  • MHP Saray İlçe Teşkilatı 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutladı

MHP Saray İlçe Teşkilatı 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutladı

ABONE OL
Ağustos 13, 2022 09:08
MHP Saray İlçe Teşkilatı 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Saray İlçe Teşkilatı 3 Mayıs Türkçülük Günü vesilesiyle Ülkücü şehitler anısına Saray’da Atatürk anıtı önünde stand açarak vatandaşlara Mekik (Hamur İşi) ikramında bulundular.

Standta vatandaşlara mekik ikramında bulunan 11169697_10153283027814806_7008922492850170139_o
MHP Saray İlçe Başkanı Lütfü Mercan “Bugün milli birlik ve beraberlik iradesinin beka düzeyinde tartışmaya açıldığı, millet ve milliyetçiliğin değersizleştirilmeye çalışıldığı bir dönemde 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutluyoruz. Bugün  3 Mayıs şuuruna, 3 Mayıs heyecanına her zamankinden daha da fazla ihtiyacımız olduğu açıktır. Türk milliyetçiliğinin ayaklar altına alınmaya cüret edildiği bu karanlık yılların telafisi için mutlaka geçmişin muazzam mücadeleleri emsal teşkil etmelidir.  Bizler 3 Mayıs ruhuyla devletimizin ve milletimizin bekası için onurlu mücadelemizi her zaman devam ettireceğiz.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; “Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk Birliği’ nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır.Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapatacağım. Türk Birliği’ ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği’ yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk’ ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.” bu sözlerden yola çıkarak; Türklük bayrağını her türlü fırtınaya karşı dalgalandırmayı kendilerine hayat felsefesi edinmiş ülkü devlerini, başta Başbuğumuz Alpaslan Türkeş, Hüzeyin Nihal Atsız, Orhan Şaik Gökyay, Necdet Sançar, Fethi Tevetoğlu, Zeki Velidi Togan, Muzaffer Eriş  ve ismini burada sayamadığım bir çok Türk milliyetçisini, kutlu davamızda toprağa düşmüş tüm  Ülkücü şehidlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

IMG_1372

IMG_1378

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.