MHP’den 4 Belediye Başkan Aday Adayı Daha

MHP’den 4 Belediye Başkan Aday Adayı Daha

ABONE OL
Aralık 14, 2018 15:34
MHP’den 4 Belediye Başkan Aday Adayı Daha
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Saray Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için 4 isim bugün MHP Genel Merkezine giderek Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yaptı.

Saray Belediye Başkan Aday Adaylığı için Mümin Buluş, Serdar Sezen, Yusuf Duman ve Faik Uzun başvuruda bulundu. Saray Belediye Başkan Aday Adaylığı için geçtiğimiz günlerde başvuruda bulunan Metin Karamanlılar ile birlikte Aday Adayı sayısı 5 oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Saray Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı müracaatlarını yapan Mümin Buluş, Serdar Sezen, Yusuf Duman ve Faik Uzun’un müracaat sonrası ortak açıklaması şu şelide;

Vatanımıza, milletimize ve davamıza hizmet edebileceğimize olan inancımız ve dava arkadaşlarımızın teveccühü ve Saygıdeğer Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in olurları ile hayır dualarını alarak Milliyetçi Hareket Partisi Saray Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatımızı yaptık. Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi Saray Belediye Başkanlığı Aday adaylığı bu partiye sevdanın bir göstergesidir. İşinden gücünden, şahsından maddi ve manevi fedakarlık yapıp, Milliyetçi Hareket Partisi adına Saray ilçemize hizmet etmek istiyorum diyerek yola çıkmaktır.

Aday adayı arkadaşlarımızdan biri genel merkezimizin takdiri ile aday olacaktır. Bu durum hiçbirimizde asla kırgınlık, küskünlük yaratmayacak. Belirlenen adayımız ile kol kola çalışıp, Allah izin verdiği sürece sonuna kadar ilelebet bu inanç uğruna mücadele edecek, Bu kutlu davayı yüceltmek için daima birlik ve beraberlik içinde olacağız. Hizmetkarı olmayı şeref saydığımız Saray’lı vatandaşlarımızın her zaman yanında ve hizmetinde olacağız!..
Varlığımız Türk varlığına armağan olsun!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.