Mina Kozmetik ve Parfümeri Saray’da Açıldı

Mina Kozmetik ve Parfümeri Saray’da Açıldı

ABONE OL
Mart 10, 2019 14:14
Mina Kozmetik ve Parfümeri Saray’da Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’ın genç girişimcilerinden Eylem ve Gökhan Gök çiftinin Saray halkının hizmetine sunduğu Mina Kozmetik ve Parfümeri, Ayaspaşa Mahallesi Pazar Sokak üzerinde Pazar günü gerçekleştirilen açılış töreniyle hizmete girdi.

Kozmetik, Parfümeri ve Bujiteri alanında zengin, kaliteli ürün yelpazesi ve ekonomik fiyatlar ile Saray halkının hizmetine sunulan iş yerinin açılışına Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, İyi Parti Saray İlçe Başkanı Rahim Buluş ve Yönetimi, İyi Parti Saray Gençlik Kolları Başkanı Murat Öztürk ve Yönetimi, İyi Parti Saray Belediye Başkan Adayı Ali Özen ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç ve Yönetimi, CHP Saray Belediye Meclis Üyesi Adayları, Muhtar Adayları, İş Adamları, Esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, gerçekleştirdiği açılış konuşmasında, “Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik kriz ortamında cesaret göstererek Eylem ve Gökhan kardeşimizin halkımızın hizmetine sunduğu bu iş yerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Başkan Çoban’ın açılış konuşmasının ardından açılış kurdelası hep birlikte kesilerek, Mina Kozmetik ve Parfümeri Saray Halkının hizmetine sunuldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.