Muhtena Gürler: Şimdi kalbim çok rahat!

Muhtena Gürler: Şimdi kalbim çok rahat!

ABONE OL
Temmuz 8, 2019 18:48
Muhtena Gürler: Şimdi kalbim çok rahat!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel Optimed Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı, Doç. Dr. Gündüz Yümün’ün ameliyat ettiği hastalarından Muhtena Gürler anlatıyor

Optimet Hastanesinin yaptığı bilgilendirme şu şekilde; 52 yaşında, kadın hastamız Muhtena Gürler ilk olarak, 1996 yılında rahatsızlanmış ve ilk ameliyatını olmuştur. Hastanemiz Kardiyoloji Uzmanlarından Ekrem Coşkun Pınar’ın yıllardır kontrol hastası olarak devam etmiş ve son gelişinde yürüyememe, halsizlik, nefes darlığı hissi gibi şikayetlerle hastanemize başvuran Gürler’e anjiyo yapılarak, durumun ameliyat olması gerektiğine karar verildi ve kendisine söylendi, ancak hastamız bunun üzerine ameliyat korkusu nedeni ile vazgeçtiğini söyleyerek evine gitti, daha sonra çok korktuğu bu operasyonu olması gerektiğine kanaat getirerek, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanımız Doç. Dr. Gündüz Yümün hakkında biraz araştırma yaptığını ve içinin rahatladığını, bize ve doktorlarımıza güvendiğini söyleyerek “ameliyat olmaya karar verdim” diyerek hastanemize tekrar başvurdu. Gürler ilk ameliyatında mitral kapak onarımı olmuştu, ancak zamanla kapakta deformasyon olduğu için hem bozuk mitral kapağı değiştirildi, hem de bozulan triküspit kapağı onarılarak ameliyat tamamlandı ve sağlığına kavuşan hastamızı taburcu ettik.

Ameliyat sonrası, kendisi ve kızı da aynı şeyi dile getirdiler, önce korktuk ama şimdi çok rahatız, hemşirelerimiz, doktorlarımız ve hastanemizden çok memnunuz teşekkür ederiz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.