MÜSİAD Nezaket Ziyaretlerine Devam Ediyor

MÜSİAD Nezaket Ziyaretlerine Devam Ediyor

ABONE OL
Ekim 28, 2021 12:50
MÜSİAD Nezaket Ziyaretlerine Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, bir takım nezaket ziyaretlerinde bulundu.
Nezaket ziyaretleri kapsamında MÜSİAD Tekirdağ Başkan Ramazan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel , Vergi Mahkemesi Başkanı Ersin Eryılmaz, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Tekirdağ Baro Başkanı Sedat Tekneci ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nejat Altıntaş’ı ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Ramazan Doğan , ‘ Geçen hafta Sayın Valimiz ile başladığımız nezaket ziyaretlerine, diğer kurumlarımızla devam ediyoruz. Yıl sonuna kadar oluşturduğumuz faaliyet planımızda her hafta değerli kurum yöneticilerimizi ziyaret edeceğiz. Ziyaretlerimizde MÜSİAD Tekirdağ’ımızın faaliyetlerinden ve projelerinden bahsederek, Tekirdağ’ımızı dünya ölçeğinde marka şehir haline getirebilmek adına istişarelerimizi yaptığımızı söylemiştik. Misafirperverlikleri için kıymetli kurum yöneticilerimize teşekkürlerimi iletiyorum.’ diye konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.