Mustafa Sarıgül Tekirdağ’a Geliyor

Mustafa Sarıgül Tekirdağ’a Geliyor

ABONE OL
Aralık 8, 2020 07:31
Mustafa Sarıgül Tekirdağ’a Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta, parti kurucuları ve il başkanları ile Ankara’da bir araya gelerek, 20 Aralık 2020 tarihinde partilerinin kuruluş dilekçesini vereceklerini açıklayan Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Lideri Mustafa Sarıgül, 09 Aralık Çarşamba günü Tekirdağ’a geliyor.

Ankara’da yapılan toplantıda, partisinin kuruluşundan üç gün önce parti adı, logosu ve kurumsal bilgileri kamuoyu ile paylaşacağını açıklayan TDH Lideri Mustafa Sarıgül, 09 Aralık 2020 tarihinde Tekirdağ Ramada Otel’de parti kurucuları ve il başkanları ile yapılacak genişletilmiş bölge toplantısına katılmak üzere Tekirdağ’a gelecek. Yaptığı konuşmalarda ‘‘Çözüm Ankara’nın siyaset koridorlarında değil, Anadolu’da ve Trakya’dadır” ifadelerini sıkça kullanan Sarıgül, yakın tarihte ilkini Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdiği genişletilmiş bölge toplantısının, ikincisine katılmak üzere Tekirdağ’a geleceği öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.