Odadan esnafa moral ziyareti

Odadan esnafa moral ziyareti

ABONE OL
Haziran 3, 2020 12:43
Odadan esnafa moral ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kredi Kefalet Kooperatifi yönetimi yaklaşık üç ay sonra kapılarını açan esnaflara hayırlı işler dileyerek çeşitli hediyeler dağıttılar.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında işyerleri kapalı olan esnaflar normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte yayınlanan genelgeye uygun olarak tekrar faaliyetlerine başladı. Yaklaşık üç aydır kapısı kapalı olan esnafın kapılarını açmasıyla birlikte Saray Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özen ve Yönetimi esnaflara ziyaret gerçekleştirerek, çeşitli hediyeler takdim edip, işlerinin bereketli ve hayırlı olmasını dilediler.

Başkan Özen ve yönetiminin gerçekleştirdiği ziyaretler esnaf tarafından memnuniyetle karşılanırken, esnafımızın sonuna kadar arkasında olduklarını belirten Başkan Özen, “Pandemi sürecinde işyerlerini kapamak zorunda kalan esnaflarımız, normalleşme süreciyle birlikte tekrar faaliyetlerine başladılar. Biz esnaf odası olarak dün nasıl esnafımızın yanında olduysak bu zorlu süreçte de yanlarındayız. Esnafımıza bunu hissettirmek ve moral vermek amacıyla, kahveci ve çay ocağı işletmecisi esnafımızı ziyaret ederek onlara hayırlı işler diledik. Ayrıca bu süreçte esnafımızın ve vatandaşlarımızın hizmetinde canla başla çalışan muhtarlarımıza da teşekkürlerimizi sunduk.” Diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.