Öncelik Öğrenci Güvenliği

ABONE OL
Şubat 19, 2020 12:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mehmet Uygun İlkokulu veli toplantısında konu trafik güvenliği olunca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Trafik Dairesi ekipleri gerekli çalışmalar başlattı.

Okul ve okul çevresinde öğrencilerin güvenliği için Büyükşehir Trafik Dairesi Ekipleri gerekli çalışmayı başlatarak, öğrencilerin güvenliğini sağlayan trafik işaretleri konuldu.

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Uygun İlkokulunda yapılan veli toplantısında öne çıkan önemli konulardan bir tanesi, okulun önü ve çevresindeki trafik güvenliği oldu. Konuya gerekli hassasiyeti gösteren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Trafik Dairesi Ekipleri, gerekli çalışmayı başlattı.
Okul yöneticilerinin önceliğimiz öğrenci güvenliğine önem vermek diyerek başta Okul yöneticileri olmak üzere ve Okul Aile Birliği ile birlikte talebini Büyükşehir Trafik Dairesi Başkanlığına bildirdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Trafik Dairesi Başkanlığı da konu öğrencilerin güvenliği olunca, ekipler okul ve okul çevresine gerekli trafik işaretleri koyarak, sorunu çözdü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.