Onurhan Son Yolculuğuna Gözyaşları İçerisinde Uğurlandı

Onurhan Son Yolculuğuna Gözyaşları İçerisinde Uğurlandı

ABONE OL
Eylül 3, 2016 02:14
Onurhan Son Yolculuğuna Gözyaşları İçerisinde Uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çarşamba günü Kemalpaşa Mahallesi Panayıraltı mevkiindeki parke taşı deposunda cansız bedeni bulunan Onurhan M. (14) son yolculuğuna uğurlandı.

2 Eylül Cuma günü Ayaspaşa caminde Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Onurhan M. Ayaspaşa Mezarlığında toprağa verildi. Cuma günü gerçekleştirilen cenaze töreninde sevenleri ve yakınları Onurhan M. yi son yolculuğunda yalnız bırakmadılar. Çarşamba akşamı eve dönmemesi üzerine aile tarafından başlatılan arama sonucu Onurhan M. nin cansız bedenine ulaşılmıştı. Onurhan’ın ölüm sebebi henüz bilinmezken, kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurum tarafından açıklanacak otopsi raporu ile ortaya çıkacak.

Yakınları Onurhan´ın ölümünün ardından Çerkezköy´de bir yerel gazetenin “Bonzai Yine Can Aldı..!” haberine, “Böyle gazetecilik olmaz daha adli tıptan otopsi raporları gelmeden Onurhan´ı Bonzai´den ölmüş gibi göstermeleri basın ahlakına sığmaz” diyerek tepki gösterdiler.

Saray Haber Gazetesi olarak hayatını kaybeden Onurhan M., Kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.