Optimed Dünya Prematüre Gününü, minik kahramanları ile kutladı!
  • Saray Haber
  • Optimed Dünya Prematüre Gününü, minik kahramanları ile kutladı!

Optimed Dünya Prematüre Gününü, minik kahramanları ile kutladı!

ABONE OL
Kasım 17, 2018 13:58
Optimed Dünya Prematüre Gününü, minik kahramanları ile kutladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel Optimed Hastanesi, 16 Kasım Cuma günü hastanede düzenlediği “Minik Kahramanlar” partisi ile, tüm prematüre ailelerini ağırladı.

Etkinlik hastane başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan’ın hoş geldin konuşması ile başladı, ardından Yeni Doğan Doktoru Uz. Dr. Medeni Asma’da ailelere bu güzel günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.

Aileler Prematüre Ağacına bebeklerinin minik giysileri astılar, ardından sırası ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve başhemşire Sevda Sümbül her aileye “Minik Kahraman” katılım sertifikalarını takdim etti. Ayrıca bu yıl Optimed Yönetimi bebekler için Tema Vakfından “Fidan Bağışı” yaptı. Fidan Bağışlarının sertifikaları hastane başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan tarafından ailelere “Ailenizin fidanlarına biz de bir fidan eklemek istedik” diyerek fidan sertifikalarını takdim etti.

Etkinlik, sertifikaların verilmesi sonrası ailelerle pasta kesilmesi ile devam etti.

Birlikte eğlenceli bir gün geçiren minik mucizeler ve aileleri, “Optimed Hastanesine teşekkür ediyoruz, her yıl olduğu gibi bu yılda çok güzel bir şekilde ağırlandık. Optimed Ailemiz gibi”… sözleri ile teşekkürlerini bildirdiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.