Optimed Hastanesi 14 Yaşında!

ABONE OL
Temmuz 17, 2021 11:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurulduğu 2007 yılından bu yana bölgede ‘kaliteli sağlık hizmeti’ anlayışıyla hizmet veren Optimed Hastanesi 14. yıldönümünü kutladı.

Optimed Hastanesi 14. yaşını tüm hastane çalışanlarının katıldığı eğlenceli bir etkinlik ile kutladı. Gecede, hastanede 5. ve 10. çalışma yılını dolduran personele Hastane Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Op. Dr. Recep Çalışkan, Op. Dr. Ayhan Akbıyık, Op. Dr. İlkay Kırkaç, Uz. Dr. Levent Kor ve Op. Dr. Nevzat Koç tarafından plaket takdim edildi. Aynı zamanda hastalar tarafından en çok teşekkür alan sağlık çalışanlarına da teşekkür sertifikası armağan edildi.

Tüm Optimed Hastanesi çalışanlarının ve hekimlerin hazır bulunduğu etkinlikte açılış konuşması yapan Hastane Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, “Optimed Hastanesi olarak keyif ve başarı dolu bir 14 yılı geride bıraktık. Bu dolu dolu geçen 14 yılı hep beraber inşa ettiğimiz için kutlamasını da yine hep birlikte yapalım istedik. Bu sebeple geldiğiniz ve bu heyecanımıza ortak olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterim.

Tüm ülkemiz ve tüm dünya olarak yaklaşık 1,5 yıldır zor zamanlardan geçtik, şu an daha iyi şartlarda olsak dahi bu süreç hala devam ediyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de COVID-19 ile savaşta en ön cephede sağlık çalışanlarımız yer aldı. Başta siz değerli ekip arkadaşlarım olmak üzere bu yolda hayatlarını hiçe sayıp insanlığı sağlıklı yarınlara bir adım daha yaklaştıran tüm sağlık çalışanlarına sizin nezdinizde minnet ve teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Gecede aynı zamanda uzun Optimed Hastanesi’nde Başhekimlik görevini yıllardır başarı ile yerine getiren Op. Dr. Recep Çalışkan’a Hastane Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan tarafından teşekkür plaketi verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.