Optimed Hastanesi Amerika’dan gelen sağlık turizmi hastasını ağırladı
  • Saray Haber
  • Sağlık
  • Optimed Hastanesi Amerika’dan gelen sağlık turizmi hastasını ağırladı

Optimed Hastanesi Amerika’dan gelen sağlık turizmi hastasını ağırladı

ABONE OL
Mart 22, 2021 14:16
Optimed Hastanesi Amerika’dan gelen sağlık turizmi hastasını ağırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnsan sağlığına katkıda bulunmak amacıyla standartlarını her geçen gün geliştiren Optimed Hastanesi, sağlık turizmi hizmetiyle uluslararası platformda da hastalarının sağlık ihtiyaçlarını karşılamaya devam ederek Amerika’dan burun estetiği operasyonu için gelen hastasını misafir etti.

2007 yılından bu yana bölgede kaliteli bir sağlık kurumu olma yolunda attığı adımlarla adından söz ettiren Optimed Hastanesi, sağlık turizmi hizmeti kulvarında da aynı standartları hastalarına sunmaya devam ediyor.

Sağlık turizmi başlığı altında, alanında deneyimli hekimlerle obezite cerrahisi, plastik cerrahi, ortopedi ve travmatoloji branşlarında başarılı operasyonlara imza atan Optimed Hastanesi, komşu ülkeler ve Avrupa ülkeleri dışında Amerika’dan da hastalarını ağırlıyor.
Alanında hasta memnuniyeti yüksek operasyonları gerçekleştiren Optimed Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Koray KIRBIYIK tarafından burun estetiği operasyonu olan 30 yaşındaki Kristina Eric 8813 km uzaklıkta yer alan Amerika’nın Chicago şehrinden gelerek hayalindeki buruna kavuştu.
Konuyla ilgili Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan ARSLAN; ‘’Hastalarımıza sağladığımız hizmet kapsamında her alanda olduğu gibi sağlık turizmi alanında da hastalarımızdan öğrendiklerimizle yol alıyoruz. Trakya ve özellikle Tekirdağ / Çerkezköy bölgesinin ekonomik, tarihi, kültürel, doğal ve turistik değerlerini ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtmayı hedeflediğimiz bu yolda insanı merkez alan bir meslek misyonuyla sağlık turizmi alanında sürdürülebilir bir kalkınma arayışıyla aktif rol oynuyoruz. Tüm bu dinamikler bir araya geldiğinde Avrupa ve İstanbul’a da yakın olmamızın avantajını da kullanarak sağlık turizminde hak ettiğimiz yerlere geleceğimizi düşünüyorum.’’ dedi.

Hız kesmeden sağlık turizmi alanındaki çalışmalarına devam eden Optimed Hastanesi’nin en büyük amacı yurt içinde ve yurt dışında hasta memnuniyetini arttırarak uluslararası standartlarda bir sağlık hizmeti sunmak ve bu yolda ilerlemek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.