Optimed Hastanesi Uyku Teknisyenliği Eğitimi’ne ev sahipliği yaptı

Optimed Hastanesi Uyku Teknisyenliği Eğitimi’ne ev sahipliği yaptı

ABONE OL
Ekim 19, 2021 12:23
Optimed Hastanesi Uyku Teknisyenliği Eğitimi’ne ev sahipliği yaptı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bölgede 15 yıla yakın bir süredir hastalarına sağlık hizmeti sunan Optimed Hastanesi, civardaki kurum ve kuruluştan uyku ve uyku hastalıklarıyla ilgili birçok katılımcının hazır bulunduğu Uyku Teknisyenliği Eğitimi etkinlik düzenledi.

Kurulduğu 2007 yılından bu yana hastalarına ‘’kaliteli sağlık hizmeti’’ misyonuyla hizmet veren Optimed Hastanesi, akademik alanda da başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Uyku Laboratuvarı bölümünde uyku ile ilgili hastalıklarının doğru teşhis ve tedavisinde başarılı bir grafik yakalayan Nöroloji Uzmanı Dr. Nurdoğan Yavuz ve Uyku Teknisyenleri Ebru Karabay ve Medine Bayrak ev sahipliğinde Uyku Teknisyenliği Eğitimi düzenledi.

Lüleburgaz Devlet Hastanesi, Tekirdağ Yaşam Hastanesi ve İrmet Hospital başta olmak üzere civardaki birçok sağlık kurum ve kuruluşundan uyku teknisyeni, teknikeri ve eğitmenin katıldığı etkinlikte uyku teknisyenliği konusunda faydalı bilgiler paylaşıldı.

Ev sahibi Nöroloji Uzmanı Dr. Nurdoğan Yavuz’un yanı sıra Doç. Dr. Nejat Altıntaş, Doç. Dr. Levent Cem Mutlu, Uz. Dr. Yeliz Tosun ve Uz. Dr. Nur Türkmen’in konuşmacı olarak bulunduğu; normal uyku, uyku hastalıkları, uyku tetkiki (polisomnografi) ve endikasyonları konusunda renkli içeriklerin yer aldığı söyleşide, hastanın uyku laboratuvarı için hazırlanması işlemi de uygulamalı olarak katılımcılara gösterildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.