Özen, “Saray’a hiç katkıları yok!”

Özen, “Saray’a hiç katkıları yok!”

ABONE OL
Mart 15, 2019 14:33
Özen, “Saray’a hiç katkıları yok!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Saray Belediye Başkan Adayı Ali Özen seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği gezilerde projelerini anlattı ve vatandaşların sorularını cevapladı.

“İNSANI SEVMEYEN DOĞAYI DA SEVMEZ”
Belediye Başkan Adayı Ali Özen ve Meclis Üyesi Adayları seçim gezileri kapsamında dün gece Ayaspaşa Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Belediye başkanı olduğu takdirde gerçekleştireceği projeleri anlatan Özen, vatandaşlardan gelen soruları cevapladı. Başkan Özen, vatandaşlardan gelen sokak köpeklerinin akıbeti ne olacak?sorusuna, “Böylesi basit meseleler projelerimiz dahilinde değil çünkü; bu gibi sorunlar derhal çözülmesi gereken sorunlardır. Göreve geldiğimizde bu gibi sorunlara derhal çözüm getireceğiz. Biliyorsunuz ki mevcut yönetim hiçbir sorunu tam manasıyla çözemedi. Hayvanları sevmeyen insanları da sevmez. İnsanı sevmeyen doğayı da sevmez” diye konuştu.

“SOSYAL ALANLAR OLUŞTURACAĞIZ”
Ailelerin oturulabilecek park ve bahçelerin olmadığı ve bu konuda sıkıntılar yaşandığı sorusuna Özen, “Projelerimiz arasında en önem verdiğimiz konu sosyal alanlar. Vatandaşlarımızın mesai saatleri sonrası ailece yürüyüş yapabileceği ve dinleneceği trafiğe kapalı yürüyüş yolları ve dinlenme alanları yapacağız. Ailelerimiz günün stresini atabileceği, akşam çoluğu çocuğuyla çıkıp yürüyebileceği, keyifle dinlenebileceği alanları oluşturacağız” dedi.

“HALKIMIZI BİLGİLENDİRECEĞİZ”
Bir vatandaşın Güngörmez mahallesinde yapılan rüzgar elektrik santrallerinden üretilen elektrikten Saray’ın neden faydalandırılmadığı ancak sözleşme maddelerinde bu gibi maddelerin olduğu iddia ediliyor! sorusunu notlarına alan Özen, “Bu konuyu notlarıma alıyorum. Göreve geldiğimizde bu konuyu araştıracağız ve halkımızı çözüm konusunda bilgilendireceğiz” diye konuştu.

“TERMAL’İN İLÇEMİZE FAYDASI YOK”
Hattuşa Termal ile ilgili sorulan soruya da Özen, “Bu firmanın ilçemize şu ana kadar hiçbir faydası yok. Tedariklerinin çoğunluğunu ilçe dışında ki firmalardan karşılıyorlar. Yemeği Çerkezköy’den bir firmaya, taşımacılığı da Lüleburgaz’dan bir firmaya yaptırıyorlar. 1 Nisan itibariyle göreve geldiğimizde bu işi halkımızın yararına yönlendirmek için çalışmalar başlatacağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.